Pengik0t bel0g MiszEvy gedix ~

Friday, 2 March 2012

Perkhemahan Persepaduan Unit (Part3) >Mlm Kebudayaan< (!)

yeahhhh ~ its party nyte ! 0ke , 0ke . ini mlm kebudayaan , gerenti sume platun2 da buad persembahan ryte ? hehe , wanna kn0w persembahan mereka ke ? kejap la dulu . mlm tu ada campfire ! cntik tauuu ~ nak teng0k jgk ? 0rite ! b4 that , ckgu2 n urusetia2 ada suruh kmi buad 'yell' a.k.a kata2 semangat kmi .. s0 this is GREEN PASTURE 'yell' . >Wa sama lu wa sama leya ! wa sama lu wa sama leya . ayya , ayya ! ayy0 , ayy0 ! wa ta takut sama lu semua ! wa ta takut sama lu semua , wa ta takut sama lu semua . wa ta takut sama lu semua !!< yeahhhh ~ g0 g0 green ! aucakkk .. hehe , steady2 .






ngeeee ~ cntek tak campfire tu ? hehe :)


 nmpk aq tak kat gmba ketiga ni ? hehe , satu satu nye p0mpuan dlm gmba ni .. sje tumpang glam0ur . nape ? xbley ke ? hikhik ! :P ni la yg kmi buat , duduk kat atas tanah berpasir . k0t0r tu memang la k0t0r , kalau xberk0t0r , ape gunenye camp ni ? ryte ? tema mlm kebudayaan tu is 'Mother Earth' . yeahh , alam semula jadi .

persembahan platun aq ! : GREEN PASTURE
 kmi bernyanyi je .. lgu ape ? lgu gemuruh jiwa . lirik lgu tu kmi edit . haha . SEMANGAT ! :P memandangkan temanye ialah m0ther earth , kmi guna alat musik mcm b0t0l2 k0s0ng , tin2 k0s0ng .. kira mcm tu la ..

platun BLUE OCCEAN .
 s0ri arr gmba 1st tu blurr . hang nmpk tak laki yg pakai bju yg tertera n0mb0 5 tu ?  tu abg aq . :) hekhek . mereka ni buat lak0nan yg mcm cta bujang lap0k tu ba . cta p. ramlee tu .. "hai 0bat , hai 0bat , mari beli 0bat , kalau tak dpt melepas " lebih kurang mcm tu .. hehe , best jgk mereka lak0n kan .. lawak d0ee .. >.<

platun YELLOW RIVER .

aucakkk ~ this is yell0w river . p0wer la platun ni . =.= tergugat platun2 yg lae tauu ! mereka buat persembahan menyanyi . lgu 'Mem0ri Tercipta-Shila Amzah' . auwww~ sweet lgu tu . cun sngt !! hukhuk

platun RED MOUNTAIN .


platun yg ni best ckit . mereka buat lak0nan remaja zaman skarang suka berclubing .. then , pengajaran bla bla bla .. then tiba2 se0rg urusetia datang bawa gitar ,  menjerit "HAFIZZ !!" smbil pura2 menampar se0rg laki platun tu , then laki tu eksyen jatuh . *ikut style si ayh Hafiz menampar Hafiz dlm vide0 lagu awan nan0 tu bahh* mula la mereka nyanyi awan nan0 .. "begitu lah awan nan0 , nan0 , nan0 , nan0 , nan0 .." haha , bak lagu si j0han rajalawak tu .. kahkah , sengaja wat lawak kejap mereka tu .. :)

kmi semua buat persembahan tu , mesti la ada tandingan sapa n0mb0 1 , 2 , 3 and 4 bahh .. hukhuk ..
  1. platun yell0w river (!)
  2. platun blue 0ccean (!)
  3. platun red m0untain (!)
  4. platun green pasture :'D
akaii ~ platun aq kalah .. hukhuk ~ but ! gag0 pa , jnji have fun ! caiy0kk ~ 0ke , 0ke . let's st0p here . c u s0on !

No comments:

Post a Comment

--> hye ..! BW ke bl0g niew kew??
--> haha.. sila tinggalkan k0men anda yeww? jgn segan silu
--> kalau da.. f0ll0w and leave link k0rung..! nnti saia f0ll0w balik..! thanx sweetie..!