Pengik0t bel0g MiszEvy gedix ~

Monday, 5 March 2012

Perkhemahan Persepaduan Unit (Part4) >nyteC0ntinues< ~

mlm d0esn't ends mcm tu jak . ab0ut k0l 11:30 mlm kakya mlm kebudataan ya ends . then ckgu Ben mula la berceramah .. "apa yg takrang blaja mlm ni ?" bla bla bla .. then ckgu Ben tnye "takrang m0k td0 nekt0k ka? nyte still y0ung ba" 'akaiii~ dah nak mas0k k0l 12 tngah mlm t0k . still y0ung ckgu kata ?' haha , aq pikir dlm h0tak aq ... then tiba2 la ckgu ckp sapa m0k td0 nekt0k angkat tngn . ckit jak yg angkat tngn , well .. xbrani baa ~ kakya ckgu tnyak , "mun umur takrang semua 75taun , xkan takrang m0k spend depan tb jak ? brapa lmk gi ktk kan idup ? hah ? cuba pikir .. brapa lmk ?" sume diammmm ~ then , s0rg peserta laki yg xde 0tak , letak 0tak kat lutut , b0d0 teramat sngt , angkat tngn .. nak tauk dye jawab ape ? "alahhh ckgu , dpt idup 150taun lgi tu ckgu" apuuuuu ~ truz meledak kemarahan ckgu Ben bagai gunung brapi . "ape kau ckp ? 150taun lgi ?! heh! kau letak 0tak kau kat mne ? kat lutut ke ? t0l0ng laa ! ckgu anjurkan kem ni bukan utk have fun je ! betapa bersusah pyh nye ckgu nak anjurkan kem ni . kmu 0rg just buang masa ckgu je !" aduyyyy ~ memang b0d0 teramat sngt la peserta laki tu . tak de 0tak lngsng ke mamat tu ? udah udah ! ckgu Ben mrh gara2 peserta laki b0d0 tu , kmi sume kena tahan . grrrr (!) kmi jgk yg kenak . cip jua laki ya tek ehhh . 

smpai la k0l 1:30 pgi kmi kena tahan 0leh ckgu Ben . parey ! sepnjng knk tahan ya , kmi knk ceramah . bla bla bla bla .. dimaki hamun la kmi knk ckgu Ben ya tek . dah la pgi ya sejuk thp gaban !! kecian kmi . :'( but ! xlmk kemudian , ckgu Ben reda . dye xmarah-marah lgi . malah ckgu siap anjurkan game lgi pda pgi2 yg sejuk , gelap2 tu . apuuuu . kan bendera platun masing2 dah berjaya dirampas 0leh ckgu2 n urusetia2 . s0 , mereka nak kembalikan . tpi , mereka sembunyikan . kena cari , pgi2 lgi tu !! mereka ckp kena cri dgn hnya menggunakan 2 lmpu picit . itu pun lmpu picit yg nyawa2 ikan . tunggu masa nak mampus lmpu picit ya tek . urghhh , ckgu mdh 'treasure hunt' thp extreme .. nang extreme pun .. parai kitai ehh . then , tiba2 sigek ari lmpu picit kmk dah mampus . lalu la aq panggil ckgu Ben . ckp2 bla bla bla . ckgu Ben crik ketua platun kmi , tututtt . *mna bley bgitau* panggil2 duak tiga kalik xda jua .. then tiba2 nya "bahhhh !" kmi dari blakang kereta . shittt ~ alu la ckgu Ben buad muka mrh nya . nya lalu ngan0k tututt "heh ! kau smpat s0r0k2 mcm tu pgi2 gelap mcm ni ? kau thu xkta kat mna ? ni hutan terbuka !!" ad0h0h . marah agi ckgu Ben . then aq harapkan tututt ckp 's0ri ckgu' . tpi sebaliknye !!!! tututt ckp "sabar ckgu" whatttt !!! udah , bangkit la kmbali kemarahan ckgu . "sabar kau ckp kat aq ?! kau nak aq sabar mcm mne lgi ?! dah , sume kmpul balik . KUMPUL !" kmi pun berkumpul ... gunung brapi meledak balikk ! akaii ~ kali ni lebih tr0k lgi . ckgu Ben smpai menangis mrh kan si tututt tu . kmi pun kena tempias . ckgu Ben siap maen tikam kerusi lgik ! ad0hhh . aq ni nak ckp marhkan si tututt tu xjgk , kecian kan dye ? xjgk rasanye . menyesal eyhh . kakya ckgu Ben suruh kmi balik khemah masing2 . "sume td0 ! cpt blahhh !" hukhuk , ckgu tu mcm halau jerr .. mne xnye .. tengah mrh tu d0ee ! lalu la si Nick , urusetia panggil si tututt . then xtau lpz tu ape terjadi kat tututt . hmmmm , kesah b0d0 ends there . apela nased si tututt tu lpz tu .

0k , nak set0rey selanjutnye ? stay tuned !! kye ~

No comments:

Post a Comment

--> hye ..! BW ke bl0g niew kew??
--> haha.. sila tinggalkan k0men anda yeww? jgn segan silu
--> kalau da.. f0ll0w and leave link k0rung..! nnti saia f0ll0w balik..! thanx sweetie..!